Kantoor

Video Conference middels belcellen

Video oftewel webex belcellen, belstoelen en z.g. working-Cells zijn er inmiddels in vele soorten en maten. Wij leveren deze vanuit vele fabrikanten. Actueel is de SSHHH-serie van Evavaaradesign.

Vele ondernemingen klagen inmiddels over het mobiele belgedrag van hun medewerkers op kantoor. Momenteel de grootste irritatie!!

Doordat men in de wandelgangen en openbare ruimtes mobiel belt of gebeld wordt, wordt dit, door het vaak luidruchtig praten, als zeer storend ervaren. De andere werknemers worden afgeleid en raken hun concentratie kwijt.

Vooral met video bellen is het handig om een priveĢ ruimte te kunnen gebruiken voor privacy.

BS Workspace Solutions biedt o.a. in een “DANS”-project (Dynamisch, Anders, Nieuw en Slim werken) een oplossing door een serie speciale belcellen, belstoelen op dit gebied aan te bieden.

kantoor

Video Belcellen Design

Een belcel is een afgesloten ruimte waar je in alle rust kunt telefoneren,video bellen, werken of overleggen, zonder dat je last hebt van omgevingsgeluiden of afleiding. Zo kun je je concentreren op het gesprek en kun je vertrouwelijke informatie delen zonder dat anderen meeluisteren.

Belcellen zijn ook nog eens flexibel en verplaatsbaar. Zo kun je de belcel gemakkelijk verplaatsen naar een andere locatie of zelfs meenemen naar een andere vestiging. Zo blijf je altijd bereikbaar en kun je overal in alle rust telefoneren.

Merken (o.a.)

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon een advies op maat? Neem gerust contact met ons op!

Bezoekadres (op afspraak):

Edelgasstraat 5

2718 SX Zoetermeer

The Netherlands

 

Neem Contact Op:

info@bs-ws.nl

+31 647 303 803