Kantoor, Thuis, Hybride

Audio Visual

Regelmatig voeren wij complete kantoorinrichtingsprojecten uit met bijbehorende audiovisuele toepassingen.

Standaard of speciaalmeubilair waarin presentatiemogelijkheden d.m.v. de nodige aansluitpunten en touch-screen monitoren zijn opgenomen om te kunnen presenteren!

COVY T-Poot Hoogte Instelbare Bureautafel (72 t/m 118 cm)

kantoor, Thuis, Hybride

Unieke oplossingen

Voor situaties die speciale aandacht vereisen, zoals gerechtsgebouwen en conferentieruimtes, zijn op maat gemaakte audiovisuele oplossingen beschikbaar. Deze oplossingen kunnen specifiek worden ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van de ruimte, zoals akoestische eigenschappen en zichtlijnen. Bijvoorbeeld, gerechtsgebouwen vereisen vaak hoogwaardige video- en audio-apparatuur voor nauwkeurige weergave van beeld en geluid tijdens een rechtszaak. Een op maat gemaakt systeem kan worden ontworpen om te voldoen aan deze vereisten en tegelijkertijd de veiligheid en privacy van de rechtszaal te waarborgen.

In conferentieruimtes kunnen op maat gemaakte audiovisuele oplossingen zorgen voor een naadloze communicatie en presentatie-ervaring. Van interactieve displays tot meeslepende video- en geluidssystemen, deze oplossingen kunnen op maat worden gemaakt om te voldoen aan de specifieke vereisten van de ruimte. Door deze oplossingen te integreren in de conferentieruimte, kunnen gebruikers efficiƫnter samenwerken en communiceren, waardoor de productiviteit en de ervaring van deelnemers worden verbeterd.

COVY T-Poot Hoogte Instelbare Bureautafel (72 t/m 118 cm)

Merken (o.a.)