Kantoor, Thuis, Hybride

Kantoorstoelen

Inmiddels leveren wij een ruim assortiment aan EN 1335 / NPR 1813 bureaustoelen van o.a. de merken: Dauphin, KloĢˆber, Interstuhl, Girsberger, RH, KAB, RECARO, Senator, SCORE, Herman Miller, Swopper, 706- seating group.

Het complete assortiment bestaat uit een groot aantal bureaustoelen, vergaderstoelen, design zitmeubilair, wachtkamerstoelen, bezoekersstoelen, banken, silence- chairs, werkstoelen, Lab- en ESD stoelen en buitenmeubilair.

COVY T-Poot Hoogte Instelbare Bureautafel (72 t/m 118 cm)

kantoor, Thuis, Hybride

Waarom een ARBO verantwoorde stoel?

Het gebruik van een EN1335 of NPR 1813 stoel heeft veel voordelen voor de gezondheid van mensen die langdurig zitten, zoals kantoormedewerkers. Deze stoelen zijn ontworpen volgens Europese normen en bieden optimale ergonomische ondersteuning. Ze kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker, waardoor ze comfortabel en veilig zijn om te gebruiken.

Een van de belangrijkste voordelen van een EN1335 of NPR 1813 stoel is het verminderen van rugpijn en andere gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een slechte zithouding. De stoelen zijn ontworpen om de wervelkolom te ondersteunen en de druk op de onderrug te verminderen. Dit zorgt voor een comfortabele zithouding en vermindert de kans op blessures of pijnlijke spieren. Bovendien bieden deze stoelen ook meer comfort en productiviteit voor de gebruiker, waardoor ze ideaal zijn voor iedereen die langdurig zittend werk verricht.

COVY T-Poot Hoogte Instelbare Bureautafel (72 t/m 118 cm)

Merken (o.a.)