Kantoor

Akoestiek en Geluid

In een open kantooromgeving kan geluid een grote afleiding zijn en de productiviteit en het welzijn van werknemers negatief beïnvloeden. Een effectieve oplossing is om akoestische elementen in het kantoordesign op te nemen. Akoestische elementen kunnen van alles omvatten, van geluidsabsorberende panelen en plafondtegels tot meubels en decor die helpen geluidsgolven te dempen. 

Wij bieden akoestische oplossingen aan in allerlei vormen en maten.Op verzoek kunnen wij een akoestische onderzoek uitvoeren, en kunnen wij de ruimtes meten op nagalm. Gezien ons grote assortiment en variatie aan leveranciers kunnen wij al uw wensen op het gebied van akoestiek op kantoor invullen.

kantoor

Geluidsmaskering

Een populaire akoestische oplossing is het gebruik van geluidsmaskering. Geluidsmaskering omvat het toevoegen van een laag niveau van omgevingsgeluid dat helpt om ongewenste geluiden te maskeren of te bedekken.

Dit kan worden bereikt door gebruik te maken van speciale geluidsmaskeringsmachines of door natuurlijke geluiden, zoals witte ruis of het geluid van stromend water, in de kantooromgeving op te nemen. Door geluidsmaskering en andere akoestische elementen op te nemen, kunnen kantoren een comfortabelere en productievere werkruimte creëren voor werknemers, terwijl ook het geluidsniveau wordt verminderd en de algehele geluidskwaliteit wordt verbeterd.

Merken (o.a.)