Thuis, Hybride

Thuiswerkplek

Thuiswerken is voor veel mensen de norm geworden en daarom is het belangrijk om een comfortabele en productieve werkplek te hebben. Met de opkomst van sta-bureaus en andere ergonomische producten is het gemakkelijker dan ooit om thuis een gezonde werkhouding aan te nemen en klachten als rug- en nekpijn te voorkomen.

COVY T-Poot Hoogte Instelbare Bureautafel (72 t/m 118 cm)

Thuis, Hybride

Zit-sta bureau’s

Een arbo verantwoord zit-sta-bureau is een perfecte oplossing voor mensen die graag meer beweging willen tijdens het werk en hun zit-tijd en eventuele klachten willen verminderen. Met een elektrisch verstelbaar zit-sta-bureau kan de hoogte gemakkelijk worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker. Andere producten die de thuiswerkplek kunnen verbeteren zijn ergonomische bureau stoelen, muis- en toetsenbordondersteuningen en beeldschermverhogers.

Met deze producten kan een gezonde werkhouding worden aangenomen en kunnen klachten zoals RSI en rug- en nekpijn worden voorkomen. Op onze website vindt u een breed scala aan producten die zijn ontworpen om thuiswerken gemakkelijker en gezonder te maken.

COVY T-Poot Hoogte Instelbare Bureautafel (72 t/m 118 cm)